Skid Mounted Crusher (Kızaklı Modüler Kırıcılar)

Skid Mounted Crusher (Kızaklı Modüler Kırıcılar)
İçinde bulunduğumuz yüzyılda, artan nüfus ve gelişen teknoloji ile birlikte, yapı inşaat sanayindeki hammadde ihtiyacı giderek artmakta. Özellikle yüzey madenciliği olarak geçen, taş ocaklarının (taş kırma eleme, yıkama tesisleri) bu konuda üzerlerine büyük görev düşmektedir.
Taş kırma eleme yaparken, yenilikçi teknolojiler ile donatılmış modüler, çevre dostu ve yüksek performanslı tesisler, artan talep ve sürdürülebilir bir gelecek için gereklilik haline gelmiştir, Skid Mounted Crusher - Kızaklı Modüler Kırıcılar, tam da bu amaç ve ihtiyaçlar için tasarlanmıştır.
İhtiyaca yönelik onlarca kombinasyona sahip; besleyici, kırıcı, elek ve stok bantlarının modüler olarak bir arada sunulduğu, Skid Mounted Crusher - Kızaklı Modüler Kırıcı modellerinin imalatları, General Makina kalitesi ile Türkiye / İzmir’deki ana üretim sahamızda yapılmaktadır.
Skid Mounted Crusher - Kızaklı Modüler Kırıcıların başlıca avantajlarına gelecek olursak;
  • İmalat ve kurulum aşaması tek şase üzerinde tüm ekipmanların tasarımı olduğu için bunlar üretim tesisinde yapılır ve çalışmaya hazır bir şekilde sevkiyatı gerçekleştirilir. Bu sayede tesiste karşılaşılabilecek sorunlar bizzat, ilgili makine mühendislerimiz tarafından önceden tespit edilebilir.
  • Montaja hazır bir şekilde sevkiyatı yapıldığı için sabit ya da yarı mobil (semi mobile) konkasör tesislerinin aksine, yükleme, transfer, teslim etme aşamaları hızlı ve ekonomik olarak tamamlanır.
  • Sevkiyat aşamasından sonraki montaj aşamasında, ekstra personel ihtiyacı diğer tesisler ile kıyasladığında çok azdır ve bu aşamada da ekonomik avantaj sağlamaya devam eder. Ayrıca yine beton ve yerleşim planı aşamalarında ekstra özel bir zemin projesine ihtiyaç yoktur, bu yüzden zaman ve mali kaybı olmaz.
  • Kızaklı Modüler Kırıcılar, komple paket olarak kurulduğu için konkasör tesislerine tek bir konveyör bant ile bağlanıp, tesis üretimine çok iyi adapte olabilir.
  • Modüler Kırıcılar kompakt yapısı sayesinde tek bir ekipmanmış gibi, kolay demontaj, sevkiyat ve yeniden montaj imkanına sahiptir.
 
Skid Mounted Crusher ( Kızaklı Modüler Kırıcı) gibi yeni nesil, çok işlevli taş kırma, eleme makinaları için bizlerle iletişime geçebilirsiniz.